Нові точки доступу Aruba Instant On AP21 та Instant On AP32

Опубликовано: 14.02.2024 12:56

 

HPE-Networking-IO_AP21_FT_7e6d1f97
 
 

Instant On AP21: маленька але з потужним зв'язком для кожного

Instant On AP21 – це точка доступу Wi-Fi 6 початкового рівня для невеликих приміщень. Найліпше згодиться для бутиків, роздрібних магазинів або невеликого робочого простору з можливістю підключення до 50 пристроїв. Водночас, за використання Smart Mesh можна легко розширити зону покриття Wi-Fi до конференц-залів, складських приміщень і офісу.

 

Instant On AP21 у поєднанні з комутатором Instant On 1430 або 1830 є надійним і економічно ефективним рішенням, яке забезпечує продуктивність Wi-Fi 6 (802.11ax), 2 просторові потоки 2×2 MIMO і хмарне керування за допомогою мобільного застосунку і вебпорталу без додаткових витрат.

  • Client Match: балансує клієнтів між точками доступу для оптимізації пропускної спроможності
  • MIMO: дає змогу точці доступу обслуговувати кілька клієнтів (Wi-Fi 5 та Wi-Fi 6) одночасно
  • Target Wake Time (TWT): встановлює графік взаємодії з точкою доступу, знижуючи енергоспоживання

 

 Instant On AP32: розширена пропускна здатність та виділений діапазон для Wi-Fi 6E

Оновіть свою мережу за допомогою новітніх технологій бездротового зв'язку, щоб покращити роботу хмарних програм і програм, які потребують великих обсягів даних.

Забезпечена підтримка пристроїв із тридіапазонним радіомовленням 2,4; 5 та 6 ГГц.

 
HPE-Networking-IO_AP32_FT
 
 

Instant On AP32 – це найсучасніше рішення Wi-Fi 6E за доступною ціною. Завдяки чому можна скористатися підвищеною продуктивністю телефонів, ноутбуків і пристроїв IoT з підтримкою Wi-Fi 6/6e. Найліпше згодиться для  сучасних офісів, ресторанів і кав'ярень із високою (до 75) щільністю пристроїв

Instant On AP32 у поєднанні з комутатором Instant On 1960 буде найліпшим рішенням для отримання максимально можливої швидкості завдяки підтриманню 2,5-гігабітного Ethernet Uplink.

AP32 підтримує Wi-Fi 6/6e (802.11ax), подвійний радіозв'язок (будь-яка комбінація діапазонів 6, 5 або 2,4 ГГц), 2 просторові потоки через 2×2 MIMO і хмарне керування за допомогою мобільного застосунку і вебпорталу без додаткових витрат.

  • Швидкий Wi-Fi 6E: внутрішні вдосконалення для найновіших бездротових пристроїв задля поліпшення передавання даних і підвищення продуктивності
  • Виділений діапазон 6 ГГц: для бездротових пристроїв з підтриманням Wi-Fi 6E
  • 2,5-гігабітний Ethernet Uplink: гарантує, що пропускній спроможності бездротової мережі 2,6 Гбіт/с буде куди рухатися