Cisco показала концепцію комбінованого робочого місця

Опубликовано: 01.09.2020 14:29

Робочий процес майбутнього об'єднує перебування в офісі і діяльність в віддаленому режимі. Щоб замовники могли з упевненістю дивитися в майбутнє, Cisco розробила концепцію, яка допоможе налагодити ефективну віддалену роботу і одночасно відкриє шлях до безпечного повернення в офіс.

У комбінованому робочому просторі всі члени команди повинні мати у своєму розпорядженні рівними умовами для спільної роботи. Кожен повинен мати можливість продуктивно працювати незалежно від використовуваного пристрою або інтернет-з'єднання. Cisco представила функції, які допоможуть протягом робочого дня, незалежно від того, де він протікає: відео для всіх, віртуальний, розмитий або індивідуальний фон, помічник для проведення зустрічі, попередній екрану перед передачею зображення, можливість задати питання.

У той же час, провести весь день вдома, втупившись у ноутбук з відеоконференцією, навряд чи поєднується з рівними можливостями. Саме тому в Cisco розробили такі пристрої, як Webex DeskPro.
 

Хтось уже повертається в офіс, а кого-то там не буде ще не один місяць. Проте, коли настане цей день, всі повинні відчувати себе в безпеці. З цією метою Cisco в рамках своєї концепції комбінованого робочого місця пропонує інтелектуальні безконтактні робочі місця. 

Безпека знаходиться на першому місці в будь-якому проекті Cisco. Додаток Webex завжди підтримувало наскрізне шифрування, і Cisco продовжує вдосконалювати заходи безпеки, з тим щоб ІТ-служби могли забезпечити максимальний рівень захисту. Тепер оновлений алгоритм шифрування Webex Meetings до AES-256-GCM.

По матеріалах Channel for IT